Hos Pedersen & Graversen har vi et godt udvalg af brugte kvalitetsbiler, som opfylder ethvert kørselsbehov - altid til en god pris.

Bilernes kvalitet, sikkerhed og køreegenskaber er i centrum, helt ligesom du som kunde er det. Når du træder ind i butikken, er det dine behov og ønsker, som afgør, hvilke biler vi vil præsentere dig for. Kører du lange ture i forbindelse med arbejde, eller bruger du mest bil til småture i byen? Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak og se vores udvalg af brugte biler. Det er helt uforpligtende.

Husk, at vi hos Pedersen & Graversen også tilbyder biludlejning. Leje af en bil kan være interessant for dig, hvis behovet for at køre ikke melder sig så tit. Vi har personbiler, varevogne, minibusser og trailere af høj kvalitet, som du kan leje til rigtig gode priser. Vil du læse mere om billeje, kan du klikke på “biludlejning” i topmenuen.


Iveco Daily 35S14 12m³ Van

65.000 DKK

Årgang: 2010
Farve:
283000 km.

Beskrivelse: , fjernb. c.lås, udv. temp. måler, el-ruder, oliefyr, cd/radio, armlæn, airbag, abs, servo, ikke ryger, MOMSFRI. Sælges kun til kunde med CVR Nr. Velholt. Ring for fremvisning

Mere info

Peugeot 108 e-VTi 69 Active

53.000 DKK

Årgang: 2015
Farve: Sølvmetal
92000 km.

Beskrivelse: airc., fjernb. c.lås, udv. temp. måler, højdejust. forsæder, el-ruder, cd/radio, aux tilslutning, usb tilslutning, isofix, airbag, abs, servo, ikke ryger, service ok, Velholdt, Ring for fremvisning.

Mere info

Renault Twingo SCe 75 Zen

94.900 DKK

Årgang: 2019
Farve: Lysblå
25000 km.

Beskrivelse: airc., fjernb. c.lås, infocenter, udv. temp. måler, el-ruder, bluetooth, usb tilslutning, aux tilslutning, isofix, led kørelys, airbag, abs, servo, ikke ryger, Ring for fremvisning

Mere info