Hos Pedersen & Graversen i Herning har vi en lang historie bag os. En historie, der går helt tilbage til 1920’erne – samme årti, som den berømte Ford T blev sendt ud på vejene.

Søndergade

Gennem årene har kunderne i stigende grad ønsket sig en god totaloplevelse af reparation og salg af biler. Og den har vi gerne villet komme i møde. Vi har flyttet mellem forskellige adresser i Herning for at få mere plads og bedre faciliteter: først fra Søndergade, hvor det hele startede, til Tingvej i 1970’erne, inden vi ved årsskiftet 2013/2014 flyttede ind på vores nuværende adresse på Gudhjemvej.

Vi har udvidet værkstedshallen og bygget nye kontorer, alt sammen for at skabe de bedste forudsætninger for hver dag at gøre det, vi er bedst til og holder allermest af: at reparere, sælge og leje biler ud.

I dag tilbyder vi også biludlejning. Behovet for at have bil har forandret sig. Nogle bruger bil så sjældent, at det ikke kan betale sig at købe, andre skal en dag måske bruge en større bil til at flytte eller tage på udflugt i. Vi imødekommer alle ønsker med lang række udlejningsbiler af forskellige typer, alle af høj kvalitet og til fordelagtige priser.

Så hvad enten du har behov for reparation, en ny brugt kvalitetsbil eller ønsker biludlejning i Herning, er du altid velkommen hos Pedersen & Graversen.

Pedersen & Graversen er et Teknicar-værksted og medlem af DBR (Dansk BilbrancheRåd) og varetager alt fra serviceeftersyn til reparation af større forsikringsskader. Bilsalg er blevet en mindre del af vores forretning, men vi har stadig altid nogle emner på lager og er også gerne behjælpelige med at finde en bil efter ønske eller henvise til andre forhandlere.

Dansk BilbrancheRåd